Job til søs

Vi har jævnligt ledige stillinger indenfor nedenstående faggrupper. Hvis du er interesseret i et job hos ESVAGT, så registrer din ansøgning og dit CV i vores jobdatabase. Vi kontakter dig, hvis der er et ledigt job, som svarer til dine kvalifikationer.

Hvis du har erfaring fra fiskeriet, skal du sikre dig, at du kan sejle i handelsflåden med de papirer, du har. Ellers skal du tage kontakt til MARTEC i Frederikshavn og høre om overgangskurset fra fiskeri til handelsflåden.

 

Vi får mange henvendelser og bruger vores database meget aktivt, inden vi søger i dagspressen. Det er derfor vigtigt, at du registrerer din ansøgning men også, at du løbende opdaterer din ansøgning, hvis du fortsat er interesseret.

 

Når din ansøgning er registreret korrekt, vil du modtage et automatisk svar på, at din ansøgning er modtaget. Du vil høre fra os igen, hvis vi vælger at invitere dig til en samtale. Hvis du ikke er kvalificeret til en stilling i ESVAGT, vil du modtage et afslag pr. mail. Vi vil desværre ikke kunne uddybe det enkelte afslag personligt.

OM ESVAGT

ESVAGT er en virksomhed, som tilbyder alle ansatte gode muligheder for at udvikle sig i et trygt job, hvor faglighed og sikkerhed er vægtet meget højt.

Vi har 42 skibe i flåden og yderligere 3 nybygninger på vej. Skibene er udstyret med nyeste teknologi og specialudviklet udstyr. Se hele flåden her.

Vi har mere end 1000 ansatte, heraf ca. 75 på land. Søfolk hos ESVAGT er ikke bare søfolk - men også redningsfolk.

SPØRGSMÅL TIL STILLINGEN

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Halkjær Nielsen.

CONTACT INFO

Tina Halkjær Nielsen
Recruitment & Training Manager

Direct: +45 78 730 766
Mail – personal: thn@esvagt.com

OFFICE INFO

Dokvej 4

DK-6700 Esbjerg

Tel. +45 78 730 730